Handelsbetingelser

Kontakt info:

CSGOWeapons.dk I/S
CVR: 37846929
Fabersgade 7, 2
5000 Odense C

Mail: contact@CSGOWeapons.dk
evt. Telefonnummer 42246233

Cookie- og privatlivspolitik

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: contact@CSGOWeapons.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

CSGOWeapons.dk I/S
CVR: 37846929
Fabersgade 7, 2
5000 Odense C
Telefon: 4224 6233
Email: contact@CSGOWeapons.dk

 

Returret

Det er ikke muligt at bruge sin returret, efter varen er leveret til vedkommendes Steam account.
Hvis en kunde ønsker at annullere en ordre er det muligt, såfremt at varen ikke er leveret.
Hvis kunden ønsker en annullering efter pengene er overført, er dette muligt. Dog hæfter kunden for evt. gebyrer der bliver pålagt virksomheden CSGOWeapons.dk I/S, i forbindelse med tilbagebetalingen.

 

 

Forretningsbetingelser/standardvilkår gældende pr. 18. August 2016 for CSGOWeapons.dk I/S, herefter benævnt CSGOWeapons.
Betaling
CSGOWeapons.dk I/S modtager hovedsageligt betaling med MobilePay/Swipp. Betaling vil først blive trukket på din konto, og efterfølgende vil varen overført til kundens Steam account.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

CSGOWeapons bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Pengene for betaling bliver først hævet, når produktet er afsendt til kunden.

Der tages forbehold for tastefejl i priserne.

Levering
CSGOWeapons leverer på alle dage, umiddelbart maks en halv time efter betalingen er modtaget.
Dog kan der gå op til 48 timer for levering, afhængig af tidspunkt for bestilling.
Der tages forbehold for problemer med Steam’s server, vores leveringssystem etc.
Hvis du har spørgsmål til leverance af en vare, kan du kontakte os på contact@CSGOWeapons.dk

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende os en mail, så vi kan sætte til tilbageoverførsel i gang fra vores udbyder. Dette tager op til 5 arbejdsdage.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: contact@CSGOWeapons.dk